A társaságról

   

A társaság 1998-ban alakult korlátolt felelősségű társaságként. A társaság fő tevékenységi köre komplex közgazdasági tevékenységek nyújtása szolgáltatásaink széleskörű felhasználói számára.

 

Ügyfeleink részére a komplex közgazdasági szolgáltatások a könyvelést és könyvvitelt, adminisztratív és titkársági szolgáltatásokat, szervezési és gazdasági tanácsadást, adóeljárásban való képviseletet, a társaság könyvviteli zárlatának felülvizsgálatát, a munkáltató bérnyilvántartásának komplex vezetését és feldolgozását, üzletközvetítői tevékenység nyújtását foglalja magában.

 

Társaságunk dolgozói sok éves szakmai tapasztalatokkal rendelkeznek. Csapatunk minősége az Ön számára annak felelősségtudatát, és hatékonyságát garantálja.

 

Minden természetes vagy jogi személy vállalkozói minőségben végzett tevékenysége egyedi tevékenység, amely részünkről is egyedi hozzáállást követel meg. Társaságunk stratégiája ügyfeleinkkel való hosszú távú együttműködés. Ennek bizonyítéka a munkánkkal való elégedettségük.

 

Évek óta ügyfeleink közé tartoznak a természetes személyek-vállalkozók, illetve a kis- és középvállalatok is. Szolgáltatásokat nyújtunk a nonprofit szektor szervezetei, polgári társulások és alapítványok részére is.

 

Az általunk nyújtott adminisztratív és közgazdasági szolgáltatások komplex jellege az ügyfél számára végeredményben könnyebbséget jelent az igényes adminisztratív – jogszabályi ügyletek és kötelezettségek terén.

 

A tanácsadói – konzultációs szolgáltatások nyújtása terén a „hot-line” együttműködés vált be a leginkább. A rendelkezésére állunk, ha a hatékonyságról, gyorsaságról és operatív tevékenységről van szó.

 

A többéves tapasztalatokkal rendelkező munkatársaink csapata folyamatosan képes magáévá tenni az összes nélkülözhetetlen információt és előírást, így a jelenlegi és potenciális ügyfeleink részére is profi szinten képes teljes értékű szolgáltatásokat nyújtani.
Munkánk alapvető attribútumai az információk bizalmas kezelése, rugalmas hozzáállás, személyes elköteleződés, valamint az ügyfél szükségleteihez mért legmegfelelőbb megoldás keresése.